Vorige | Volgende

Witte Paal 337 Schagen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Een kantoorruimte met uitstraling gelegen op het bedrijventerrein Witte Paal in Schagen. Aan de rand van het kantoren-/bedrijventerrein Witte Paal in Schagen op een uitstekende zichtlocatie bevindt zich dit multifunctionele bedrijfspand. Het pand ligt echt op een zeer goede zichtlocatie. Het pand maakt onderdeel uit van het kleinschalige bedrijfscomplex "De Schager Poort" dat in 2001 is gerealiseerd en bestaat uit drie bouwlagen.

In het pand is in totaal circa 169 m VVO hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Deze ruimte is naar eigen wens in te delen. De kantoorruimte is volledig en luxe afgewerkt en voorzien van o.a. een systeemplafond met verlichting, kabelgoten, verwarming en keuken.

Indeling begane grond:
Op de begane grond bevinden zich de entree, de toiletruimte, een bedrijfsruimte en de keuken. De bedrijfsruimte is naar eigen wens in te delen. In totaal is er circa 67 m VVO-gebruiksoppervlakte beschikbaar voor kantoor-/werkruimte.

Indeling 1e verdieping:
Via een vaste trap vanuit de entree komt u op de eerste verdieping met een royale kantoorruimte. De gehele verdieping is uitgevoerd met een laminaatvloer en een systeemplafond met verlichting. De ruimte beschikt over een en eigen thermostaat en is naar eigen wens in te delen. In totaal is circa 72 m VVO-gebruiksoppervlakte beschikbaar voor kantoor-/werkruimte.

Indeling 2e verdieping:
Via een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar. Hier treft u de CV-opstelling aan. De centrale verwarming is weersafhankelijk geregeld en de radiatoren worden gesteld met thermostaatkranen.

Huurprijs:
De huurprijs is 1.100,- per maand exclusief BTW en service kosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen 50,- per maand exclusief BTW en bestaan onder ander uit:
- onderhoud aan eigen terrein
- schilderwerk
- straatwerk
- tuinonderhoud
- terreinverlichting

Huurtermijn:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding:
Per direct

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is strategisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de Wieringermeer. Het bedrijvenpark is gelegen aan de zuidoost kant van Schagen en heeft een zeer goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Direct tegenover het kantoorgebouw is een bushalte en het kantoorgebouw is op loopafstand gelegen van het NS-station en het busstation.

Parkeren:
In de hiervoor bestemde parkeervakken voor het gebouw.

Toegestane gebruik:
Conform het vigerende bestemmingsplan bedrijventerrein Witte Paal vastgesteld d.d. 25 juni 2013 is de bestemming van het object kantoor.

De uitoefening van:
- dienstverlenend beroep of bedrijf
- webwinkel- of postorderbedrijf zonder opslag van goederen

De ruimte is zeer geschikt als regulier- en creatief kantoor. Ook ideaal geschikt voor een fotograaf, fysiotherapeut, logopedie, etc.

Informatie
Voor verdere informatie of het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:

Mulder Advies Kim Boontjes makelaar


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Service kosten
€ 50 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object