Vorige | Volgende

Zeeweg 65A Sint Maartensvlotbrug

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Multifunctionele turn-key winkel/-kantoor van circa 118 m in badplaats Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust.

Type:
Winkel/-kantoor

Soort/locatie:
Huurpand op een toeristen locatie in een recreatiegebied

Plaats/ Regio:
In badplaats Sint-Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust. Direct naast een groot kinder-speelparadijs tussen twee grote vakantiehuisparken op circa 400 m van de kust

Huur per maand: op aanvraag

Omschrijving object:
Multifunctionele bedrijfsunit geschikt om te gebruiken als winkel of kantoor op loopafstand van de duinen en het strand van Sint Maartenszee.

Het pand heeft een bruto vloeroppervlakte van 118 m en is gevestigd aan de wandelboulevard, dit is een commercile plint met bovenwoningen en achter het pand een groot parkeerterrein.
De ruimte beschikt over een eigen nutsvoorziening, cv-installatie en toiletruimte en is geheel naar eigen wens in te richten. Daarnaast worden in overleg met de eigenaar de volgende investeringen nog gedaan:
Nieuwe pantry/-keukenblok;
Toiletruimte inrichten

Het betreft een toeristenlocatie, in de directe omgeving zijn er meerdere campings en bungalowparken alsmede attractiepark De Goudvis en ECN.

Indeling van het bedrijf:
De ruimte is vanaf de wandelboulevard bereikbaar middels een dubbele entreedeur, aan de parkeerplaats (achter) zijde bereikbaar via een eigen voordeur. De indeling is naar eigen wens in te richten

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding "dienstverlening". De maximum bouwhoogte bedraagt 7,5 meter.

Gebiedsontwikkelingen:
Dit gebied is volop in ontwikkeling met steun van Europese subsidies. Er liggen grote plannen voor de bouw van appartementencomplexen en een groot hotel.

Verhuuroppervlakte: 118 m

Terras:
Terras voor het pand.

Parkeerruimte:
Ruime gratis parkeergelegenheid op achtergelegen parkeerplaats.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden

In collegiale samenwerking met Roos Versteeven van Mulder & Versteeven Makelaars
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
toilet
Waardering binnen
uitstekend
Waardering buiten
uitstekend
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Winkelruimte

Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
118 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object